آموزش و تدریس بیوشیمی

آموزش نکته به نکته بیوشیمی برای تمامی مقاطع بخصوص کنکور کارشناسی ارشد و دکتری

آموزش و تدریس بیوشیمی

آموزش نکته به نکته بیوشیمی برای تمامی مقاطع بخصوص کنکور کارشناسی ارشد و دکتری

آموزش و تدریس بیوشیمی

آموزش و تدرس مباحث درس بیوشیمی، به صورت گام به گام، نکته به تکته برای کنکور کارشناسی ارشد و دکتری

نظرات  (۳)

ج.ج
سلام خسته نباشید
در این مطلب شما قید کردین که تمام پلی ساکارید ها غیر احیا کننده هستند، پس انتهای احیا کننده ی گلیکوژن و نشاسته که کربن آنومر دارن چی؟ 
پاسخ:
سلام:
در مورد گلیکوژن به خاطر اینکه هر شاخه گلیکوژن به یک واحد قندی غیر احیاء کننده ختم می شود و مولکول گلیکوژن با  n شاخه دارای n+1 انتهای غیر احیاء کننده است ولی فقط یک انتهای احیاء کننده دارد. برای نشاسته تقریبا هم قضیه وجود دارد منتهی ساختار نشاسته تعداد شاخه ها کمتر است و ....

عالی بود واقعا توضیحتون❤

 

دانشجویان پزشکی که مثل من برای علوم پایه اماده میشن از دست ندن این مطلبو =))))

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی