با سلام خدمت شما :
قندها با حلقوی شدن پایدارتر شده بدلیل آنکه در این فرم ممانعت فضایی بین گروه هیدروکسیل به حداقل می رسد.
گروههای هیدروکسیل متصل به حلقه می توانند بصورت محور و استوایی قرار گیرند. زمانیکه گروههای هیدروکسیل به شکل استوایی به حلقه متصل هستند کمترین ممانعت فضایی داشته یعنی پایدارتر هستند. β–D – گلوکز تنها آلدوهگزوزی است که تمام گروههای هیدروکسیل آن بصورت استوایی به حلقه متصل است(پایدارترین آلدوهگزوز).
چرا در حالت تعادل انومر بتا بیشتر از انومر الفا است؟؟؟