آموزش و تدریس بیوشیمی

آموزش نکته به نکته بیوشیمی برای تمامی مقاطع بخصوص کنکور کارشناسی ارشد و دکتری

آموزش و تدریس بیوشیمی

آموزش نکته به نکته بیوشیمی برای تمامی مقاطع بخصوص کنکور کارشناسی ارشد و دکتری

آموزش و تدریس بیوشیمی

آموزش و تدرس مباحث درس بیوشیمی، به صورت گام به گام، نکته به تکته برای کنکور کارشناسی ارشد و دکتری

نظرات  (۳)

جالبه

مانوز و گلوکز اپیمر همدیگه هستند و تعداد کربن کایرال برابره ولی تو محاسبه ایزومر فضایی چون فرم حلقوی n+1  میشه پس فرم حلقوی مانوز بیشترین ایزومر داره (۳۲تا)

و بعد از اون فرم خطی گلوکز که شانزده تا ایزومر دارد

فرم حلقوی اریتروز و فرم خطی آرابینوز هر دو هشت تا ایزومر فضایی دارند

 

نحوه حلقوی شدن قندهای مانوز و گالاکتوز چگونه است؟

پاسخ:
با سلام خدمت شما برای حلقوی نمودن قندها: 
فرم پیران در آلدوز ها مانند مانوز واکنش بین عامل آلدئیدی روی کربن شماره1 با عامل هیدروکسیل کربن شماره 5 



فرم پیران درگالاکتوز واکنش بین عامل آلدئیدی روی کربن شماره 1 و گروه هیدروکسیل یا عامل الکلی کربن شماره 5 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی