آموزش صفر تا صد بیوشیمی در یوتیوب
آموزش صفر تا صد بیوشیمی در یوتیوب: تست متابولیسم کربوهیدرات ها بخش دوم| دکتری| کارشناسی ارشد| علوم پایه
برای رفتن به کانال یوتیوب، روی تصویر زیر کلیک کن:
آموزش صفر تا صد بیوشیمی در یوتیوب: تست متابولیسم کربوهیدرات ها بخش اول| دکتری| کارشناسی ارشد| علوم پایه
برای رفتن به کانال یوتیوب، روی تصویر زیر کلیک کن:
آموزش صفر تا صد بیوشیمی در یوتیوب: هضم و جذب کربوهیدرات ها| دکتری| کارشناسی ارشد| علوم پایه
برای رفتن به کانال یوتیوب، روی تصویر زیر کلیک کن:
آموزش صفر تا صد بیوشیمی در یوتیوب: کد (رمز) حرکت الکتروفورزی
لیپوپروتئین ها
برای رفتن به کانال یوتیوب، روی تصویر زیر کلیک کن:
آموزش صفر تا صد بیوشیمی در یوتیوب: نکات اساسی متابولیسم گلیسین، سرین و اختلالات
برای رفتن به کانال یوتیوب، روی تصویر زیر کلیک کن:
موزش صفر تا صد بیوشیمی در یوتیوب: متابولیسم شیلومیکرون به زبان ساده
برای رفتن به کانال یوتیوب، روی تصویر زیر کلیک کن:
آموزش صفر تا صد بیوشیمی در یوتیوب: رسم فرم خطی گلوکز، گالاکتوز و
مانوز به زبان ساده
برای رفتن به کانال یوتیوب، روی تصویر زیر کلیک کن:
آموزش صفر تا صد بیوشیمی در یوتیوب: بیوشیمی لیپینکات │نکات برتر
متابولیسم اجسام کتونی
برای رفتن به کانال یوتیوب، روی تصویر زیر کلیک کن:
آموزش صفر تا صد بیوشیمی در یوتیوب: نکات مهمی که در مورد
متابولیسم HDL باید بدونی
برای رفتن به کانال یوتیوب، روی تصویر زیر کلیک کن:
آموزش صفر تا صد بیوشیمی در یوتیوب: آنزیم LCAT در برابر
آنزیم ACAT
برای رفتن به کانال یوتیوب، روی تصویر زیر کلیک کن:
آموزش صفر تا صد بیوشیمی در یوتیوب: کدینگ مهارکننده های
کمپلکس IV زنجیر انتقال الکترون
برای رفتن به کانال یوتیوب، روی تصویر زیر کلیک کن:
آموزش صفر تا صد بیوشیمی در یوتیوب: نکات کلیدی در مورد
پیوند پپتیدی، ویژگی های آن و زوایای فی و سای
برای رفتن به کانال یوتیوب، روی تصویر زیر کلیک کن:
آموزش صفر تا صد بیوشیمی در یوتیوب : نکات کلیدی در مورد ۲ و ۳
بیس فسفوگلیسرات
برای رفتن به کانال یوتیوب، روی تصویر زیر کلیک کن:
آموزش صفر تا صد بیوشیمی در یوتیوب: نکات کلیدی در مورد گلوتاتیون
برای رفتن به کانال یوتیوب، روی تصویر زیر کلیک کن:
با سلام خدمت دوستان گرامی از این به بعد می توانید مباحث صفر تا صد بیوشیمی را در کانال تلگرامی biochemABC@ در لینک زیر دنبال کنید.
روی آیکون تلگرام کلیک کنید.
شروع سوالات خط به خط بیوشیمی مبحث آب و الکترولیتها
تفاوت ساختار ی دکستران و نشاسته و گلیکوژن
دکستران در طول زنجیر اتصال الفا 1 به 6 و در طول شاخه اتصال آلفا 1 به 3 دارد اما نشاسته و گلیکوژن در طول شاخه اتصال آلفا 1 به 6 و در طول زنجیر اتصال آلفا 1 به 4 دارند.
قندهای آمین دار
قندهای آمین دار در پپتیدو گلیکانها دیواره باکتریها و در ساختمان موکوپلی ساکاریدها ( گلیکوزامینو گلیکانها) یافت می شوند. در بیوسنتز این قندها گلوتامین بعنوان دهنده آمین است.
واکنش منوساکاریدها براسیدهای غلیظ
اسیدهای آمینه در سه PH متفاوت:
ساختمان اسیدهای آمینه: گلیسین. آسپارتیک اسید و لیزین در PH=7
ساختمان اسیدهای آمینه: گلیسین. آسپارتیک اسید و لیزین در PH=1
ساختمان اسیدهای آمینه: گلیسین. آسپارتیک اسید و لیزین درPH=14
مالتوتریوز
مالتوتریوز یک تریوز واقعی نیست. تری اوز ها مونوساکاریدهائی هستند که از سه کربن تشکیل شده اند اما مالتوتریوز یک تری ساکارید است که از سه واحد مونوساکاریدی گلوکز با اتصال آلفا 4→1 تشکیل شده است.
برای بیان آرایش های مختلف ماکرومولکول ها از دو اصطلاح استفاد می شود.
1- کانفیگوراسیون: به آرایش ساختاری گفته می شود که برای تبدیل به یکدیگر باید پیوند کووالانسی شکسته شود(مانند انانتیومرها).
2- کانفورماسیون: به آرایش ساختاری گفته می شود که برای تبدیل به یکدیگر پیوند کووالانسی شکسته نمی شود. (مانند فرم قایق به صندلی)