آموزش و تدریس بیوشیمی

آموزش نکته به نکته بیوشیمی برای تمامی مقاطع بخصوص کنکور کارشناسی ارشد و دکتری

آموزش و تدریس بیوشیمی

آموزش نکته به نکته بیوشیمی برای تمامی مقاطع بخصوص کنکور کارشناسی ارشد و دکتری

آموزش و تدریس بیوشیمی

آموزش و تدرس مباحث درس بیوشیمی، به صورت گام به گام، نکته به تکته برای کنکور کارشناسی ارشد و دکتری

آموزش صفر تا صد بیوشیمی در یوتیوب: نکات کلیدی در مورد

پیوند پپتیدی، ویژگی های آن و زوایای فی و سای

برای رفتن به کانال یوتیوب، روی تصویر زیر کلیک کن:

 


اسیدهای صفراوی

صفرا مایعی است که از دو جزء آلی(فسفاتیدیل کولین و نمکهای صفراوی) و اجزاء غیر آلی تشکیل شده است. صفرا یا مستقیماً وارد دئودنوم می شود و یا در کیسه صفرا ذخیره می گردد.

مهمترین اسیدهای صفراوی اسید کولیک اسید و کنوداکسی کولیک اسید می باشند که به آنها اسیدای صفراوی اولیه می گویند و در کبد از کلسترول سنتز می شوند. اسید کولیک بیشترین اسید صفراوی را تشکیل میدهد.

اسیدهای صفراوی ثانویه شامل اسید داکسی کولیک اسید و لیتوکولیک اسید هستند که از اسیدهای صفراوی اولیه بوسیله باکتریها در روده سنتز می شوند.

اسیدهای صفراوی ترکیبات 24 کربنه هستند که دارای 2 یا 3 عامل هیدروکسیل و یک زنجیره جانبی که به گروه کربوکسیل ختم می شود.

این ترکیبات ترکیبات آمفی پاتیک (در یک سطح قطبی و در سطح دیگر غیر قطبی هستند)بوده و بهمین دلیل بعنوان عامل امولسین کننده تری آسیل گلیسرول و سایر چربها می باشند که به هضم آنها توسط آنزیم های پانکراسی کمک می کنند.

دفع کلسترول از بدن عمدتاً بصورت تبدیل آنها به املاح صفراوی صورت می گیرد.


  کانال تلگرامی ما biochemABC@  

روی آیکون تلگرام کلیک کنید.

http://bayanbox.ir/thumb/6651533138444483262/tele.jpg

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی